Baccarat

På kasinoet vinner Baccarat:

Bortsett fra underholdning i verdensklasse, prisvinnende restauranter og spennende natteliv, bør du lære å spille Baccarat som en ekspert hvis du vil få mest mulig ut av besøket ditt i Las Vegas.

Alt du trenger for å spille Baccarat i Las Vegas er et bord med noen få regler og mye spilleglede i James Bond-stil. Selv om uavgjort er mulig, for å vinne, må en spiller slå banken, og dealeren er ansvarlig for alle tre utfallene.

Slik spiller du Baccarat i Las Vegas.

Deretter deler dealeren ut to kort med billedsiden opp til hver spiller og banken, og hånden med den nærmeste totalen til ni vinner. Det er enkelt: Hvis du satser på spillerens hånd og kommer nærmest ni, dobler du pengene dine.

Hvis du satser på bankens hånd, vil du vinne 95 % av tiden.
For å få en verdi, må du kanskje trekke ett (eller to) kort fra totalt ni kort.
En hånd på ni og syv kort, for eksempel, summerer seg til 16, og spillet er verdt seks hvis det første tallet er ekskludert.

Et annet sett med Baccarat-regler å følge:

 • Totalt åtte eller ni kan deles ut til både spillere og bankfolk.
 • Hvis en spillers totalsum er fem eller mindre, vil de få utdelt ett ekstra kort. Ellers vil spilleren bli overlatt til å møte konsekvensene på bakken.
 • Hvis spilleren står, må banken slå med totalt 5 eller mindre.
 • Et uavgjort innsats gir 8-1 som siste innsatsalternativ. Det er også ark på bordet som du kan bruke til å holde styr på poengsummen din, noe som er veldig nyttig.
 • Du har lært hvordan du kan vinne på Baccarat på noen av disse megamingo-eiendommene, så prøv det!
 • Bordspill på Golden Flamingo Palace
 • Bordspill er tilgjengelig på Cromwell.
 • Bordspill på Flamingo i Las Vegas
 • Las Vegas er et populært turistmål. Bordspill er tilgjengelig på Harrah’s The LINQ Hotel.
 • Bordspill er tilgjengelig på Paris Las Vegas.
 • Hva er Baccarat og hvordan spiller jeg det?

Begynn med å lage en spillplan og hold deg til budsjettet ditt.

Det er mulig å gjøre en innsats før kortene deles ut. Du kan satse på bankmannens hånd, spillerens hånd eller uavgjort.

I et standard pokerspill får hver spiller og bankmannen utdelt to kort, noe som hjelper deg med å forberede deg til spillet. Du vet nøyaktig hva du kan forvente når det tredje kortet blir avslørt.

Etter at alle kortene er delt ut, kan du se hvilken hånd som har vunnet når den er nærmere totalt 9 poeng.

Koden til Baccarat

Alle spill må avgjøres før starten av en hånd, i henhold til Baccarat-reglene. “Spillerhånden” og “Bankhånden” er de to første kortene som deles ut til hver hånd i spillet.

Hensikten med Live Baccarat er å forutsi hvilken av hendene som vil ende opp med en totalscore som er nærmest ni poeng. Dette kan gjøres ved å satse på enten bankens eller spillerens hånd, eller ved å satse på uavgjort.

For å beregne håndtotalen er alle tiere og “face”-kort for null poeng, et ess er verdt den ene enden, og de resterende kortene er verdt pålydende.

Hvis en hånd har en poengsum på 9 eller høyere, reduseres den håndens poengsum med ti poeng.

Hvorvidt banken eller spilleren har rett til å trekke et tredje kort avgjøres av husreglene for hvert sted. Uavhengig av antall spillere i spillet, kan hver hånd bare inneholde maksimalt tre kort.

En utbetaling på 1 til 1 er kun tilgjengelig for spillere som forutsier riktig utfallet av en vinnende spillerhånd. Enkeltpersoner som korrekt forutsier en vinnende bankhånd i baccarat er kvalifisert for en utbetaling på 1 til 1. De må imidlertid betale en provisjon på 5 % for at denne spådommen skal være nøyaktig. Som et resultat er mulighetene for utbetaling av denne hånden redusert til 19 til 20 %.

Recent Posts

Play Online

Mega Mingo Bonus

Newsletters

Most popular mega mingo gaming