Siste jackpotter

PÅ RABONA-BONUS, SPILL JACKPOT-SPILL.

Hva er det som forvandler en enkel online spilleautomat til noe virkelig spennende? Når du kaster inn noen få potter med store penger, vil spenningen kjenne ingen grenser. Hos megamingo-bonus finner du et bredt utvalg av jackpotautomater, med sjansen til å vinne store belønninger hver dag. Alle våre spilleautomater har ikke en fast jackpot. Du kan velge mellom en rekke banker, hver med sitt eget sett med startverdier og progressive jackpotter.

For å passe dine behov kan du spille våre daglige jackpotter, samt de fra Jackpot King eller Mega Jackpots. Spill de beste jackpotautomatene på din mobil, nettbrett eller stasjonære enhet. Videre, hvis innsatsen ble gjort i ekte penger, blir jackpotvinnere utbetalt i ekte penger.

På siden vår kan du vinne jackpotter i en rekke temaautomater! På de mest populære titlene til disse spilleautomatene, som de klassiske spilleautomatene og de banebrytende Megaways-modellene, venter mange progressive jackpotter på å bli vunnet. Sjekk ut hele utvalget vårt av jackpotautomater for å se hva vi har i vente for deg.

ONLINE SLOTS JACKPOTS PROGRESSIVE JACKPOTS

Når du spiller et progressivt jackpotspill, er det umulig å vinne en fast mengde penger. Fordi en del av hver innsats blir bidratt til potten, vokser størrelsen på mange progressive jackpotter over tid. Når noen endelig slår den store, tilbakestilles verdien av jackpotten til det beløpet. Etter det forbedrer hvert kvalifiserende spill sjansene for å vinne til det gjør det.

JACKPOTTER PÅ DAGLIG BASIS

De daglige jackpottene er en progressiv jackpot som kan vinnes én gang hver dag i tillegg til vanlige spilleautomater og spillpremier. Dette innebærer at hver gang noen plasserer et kvalifiserende spill, vokser potten. Hvis du ser etter større, hyppigere utbetalinger, vil du elske våre daglige jackpotter. Ved å spille har du en sjanse til å vinne en av våre utrolige daglige jackpotter.

MUST-GO-JACKPOTER

I tillegg til de vanlige jackpottene, kan en ekstra premie vinnes. Must-Go Jackpot, som våre daglige jackpot-spill, bruker et progressivt jackpot-system. Du vil være på kanten av setet hver gang du spiller fordi jackpotten vil stupe før den når en fast sum for hvert spill du spiller. Det er tilgjengelig i en rekke spill, og det markedsføres alltid ved siden av spillet.

JACKPOTER AV KONGER

King Jackpot, en progressiv jackpot, er knyttet til flere spill. For hvert spill knyttet til dette insentivet, fordeles 0,25 prosent eller mer av innsatsen din hvert spinn til henholdsvis jackpot-premiepotten og reservejackpotten. I motsetning til andre jackpotter, endres ikke startverdien (eller frøet) av hvert spill, og hver gjeldende jackpot blir bare finansiert én gang. Spill på nettcasinoet vårt og ha det bra.

JACKPOTENES KONGE

Spillere kan delta i Jackpot King-turneringen igjen for en sjanse til å vinne en større jackpot. Hvert spinn bidrar med 0,50 prosent til 1,00 prosent av innsatsen din til jackpotbelønningspuljen og reserve jackpot i en flerspills jackpot.

MASSIVE PREMIER

Spill for en sjanse til å vinne en av megajackpottene, som vokser hele tiden. Å øke innsatsen forbedrer sjansene dine for å vinne. For hvert spinn som ikke klarer å vinne Mega Jackpot, holdes det en ny sjanse, noe som øker en spillers odds for å vinne.

Recent Posts

Play Online

Mega Mingo Bonus

Newsletters

Most popular mega mingo gaming